Kalliokoski Motorsport Tiedote 11.6.2017 | Autoliitto

Kalliokoski Motorsport Tiedote 11.6.2017

12.06.2017

Kalliokoski EM-kilpailun semifinaalissa

Jere Kalliokosken tavoite rallicrossin Euroopan mestaruussarjan Norjan osakilpailussa täyttyi, kun alahärmäläinen ajoi neljän alkuerän jälkeen semifinaaliin. Hän ajoi semifinaali lähdössä kuudenneksi. Kahdesta semifinaalista kolme jatkoi lopulliseen finaaliin.

Autoliitto Härmää edustava Kalliokoski oli 30-kilpailijan joukosssa ensimmäisen alkuerän kahdeksas, toisessa hän oli 20:s. Kolmas alkuerä oli musertaa tavoitteen semifinaalipaikasta, kun Kalliokoski oli 17:sta. Viimeinen alkuerä toi kuitenkin sijoitukseksi seitsemännen tilan, joka takasi sijoituksella 11 paikan semifinaaliin.

-Yksi tavoite on saavutettu. Sain semifinaalissa hyvän lähdön, mutta autosta hajosi tulppa heti lähdön jälkeen. Olin kuitenkin kolmantena, mutta jatkossa tuli kolarointia. Auto meni rikki ja jouduin keskeyttämään, Kalliokoski kertoi.

Hän oli viikonvaihteen antiin kuitenkin tyytyväinen.

-Auto tuntui hyvältä. Sateella ajoa pitää parantaa. Kuivalla tuntuu kulkevan ihan hyvin, Kalliokoski tilitti.

Teksti: Vesa Rauhala

Kuvat: Toni Ollikainen ja Albatec Racing