Rata-ajopäivä motoristeille ja autoilijoille | Autoliitto

Rata-ajopäivä motoristeille ja autoilijoille

22.07.2019

Ilmoittaudu Autoliiton rata-ajopäivään 22.7.2019

Autoliitto järjestää jälleen ensi kesänä rata-ajopäivän, jossa jäsenet pääsevät testaamaan ajotaitojaan sekä moottoripyörällä että autolla. Ajopäivä pidetään Alastaron moottoriradalla maanantaina 22.7.2019.

Autoliiton ajopäivä keskittyy rata-ajoon. Tilaisuus soveltuu niin ensikertalaisille kuin kokeneemmille kuljettajille.

Alastaron moottorirata on varattu moottoripyöräilijöille klo 10-15 ja autoille klo 15-20. Osallistujat jaetaan nopeustasojen perusteella ryhmiin, jotta kaikki saavat parhaan mahdollisen ilon ja hyödyn tilaisuudesta. Sekä moottoripyörillä että autoilla ajetaan 20 minuutin rupeamia kerrallaan.

Liikennevakuutus on ajoneuvoille pakollinen ja ajovarustus rata-ajoon soveltuva. Ajo tapahtuu omalla vastuulla.

Autoliiton rata-ajopäivän hinta on sekä moottoripyöräilijöille että autoilijoille 40 euroa.

Jos haluat osallistua molempiin tapahtumiin, ole yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteeseen autoliitto (at) autoliitto.fi.

Varmista paikkasi heti ostamalla haluamasi paketti AL-kaupasta

Motoristin rata-ajopäivä 40 €
Autoilijan rata-ajopäivä 40 €