Rata-ajopäivä motoristeille ja autoilijoille

13.07.2018

Ilmoittautuminen on päättynyt Autoliiton rata-ajopäivään 13.7.2018

Autoliitto järjestää jälleen ensi kesänä rata-ajopäivän, jossa jäsenet pääsevät testaamaan ajotaitojaan sekä moottoripyörällä että autolla. Ajopäivä pidetään Alastaron moottoriradalla perjantaina 13.7.2018.

Autoliiton ajopäivä keskittyy rata-ajoon eli tarkoituksena on ajaa kovaa omien kykyjen rajoissa. Tilaisuus soveltuu niin ensikertalaisille kuin kokeneemmille kuljettajille. Ensikertalaisille motoristeille suositellaan saman päivän aluksi pidettävää syventävää rata-ajokoulutusta.

Alastaron moottorirata on varattu moottoripyöräilijöille klo 10-15 ja autoille klo 15-20. Osallistujat jaetaan nopeustasojen perusteella ryhmiin, jotta kaikki saavat parhaan mahdollisen ilon ja hyödyn tilaisuudesta. Sekä moottoripyörillä että autoilla ajetaan 20 minuutin rupeamia kerrallaan.

Liikennevakuutus on ajoneuvoille pakollinen ja ajovarustuksen muuten rata-ajoon soveltuva. Kypärän käyttö on radalla pakollista myös autoilijoille. Ajo tapahtuu omalla vastuulla.

Autoliiton rata-ajopäivän hinta on sekä moottoripyöräilijöille että autoilijoille 40 euroa.

Jos haluat osallistua molempiin tapahtumiin, ole yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteeseen autoliitto@autoliitto.fi.

Syventävä rata-ajokoulutus ja ratapäivä (1+4 tuntia) maksaa 80 euroa.

Varmista paikkasi heti ostamalla haluamasi paketti AL-kaupasta

Huom. Ilmoittautuminen on päättynyt.

Syventävä rata-ajokoulutus ja ratapäivä motoristille 80 €

Motoristin rata-ajopäivä 40 €