Olet täällä

ShareIT Blox Car on vertaisvuokrauspalvelu, jonka avulla omistaja löytää autolleen maksavia käyttäjiä silloin kun hän ei itse sitä tarvitse. Vuokraajalle palvelu tarjoaa edullisen ja juuri sopivan auton viikonlopun mökkeilyä tai kauppareissua varten.

Autoaan vuokralle tarjoava Autoliiton jäsen saa kokonaisvuokratuotosta normaalin 70 % sijaan 80 % itselleen. Autoliiton jäsen, joka vuokraa käyttöönsä auton saa puolestaan 10 % alennuksen vahvistetusta varaushinnasta.

 

 

SBC:n pysyvän AL tarjouksen voi lunastaa rekisteröityessään SBC palveluun täyttäen kampanjakoodi kenttään AL. Auton lisäys vaiheessa voi myös täyttää kampanjakoodiksi AL.

Vaihtoehtoisesti vanha SBC jäsen liityessä AL jäseneksi ilmoittaa AL:lle haluvansa SBC etuuden piiriin. AL laittaa SBC sähköpostiviestin info@shareit.fi uuden AL jäsenen liitämisestä etuuteen.

Toisena vaihtoehtona vanha AL ja SBC jäsen joka haluaa etuuden piiriin mutta on jo rekisteröitynyt molempiin palveluihin, lähettää  sähköpostiviestin info@shareit.fi jossa ilmoittaa AL jäsennumeronsa. 

SBC tarkistaa AL asiakaspalvelusta että tiedot täsmää ja liittää jäsenen pysyvän AL etuuteen.

Lisätietoja Autoliiton jäsenille

Kirjaudu sisään Liity jäseneksi

Jaa muillekin