Lataa Autoliiton ilmainen sovellus puhelimeesi | Autoliitto

Autoliiton sovelluksella kuka tahansa voi tilata tiepalveluapua helposti nappia painamalla. Toimii myös Euroopassa kaikkialla kunhan netti löytyy. Sovelluksen kautta avuntarvitsijan paikkatiedot välittyvät Autoliitolle ja näin apu osataan toimittaa nopeammin suoraan oikeaan osoitteeseen.

• Autoliiton Perus-jäsen, pystyt tilaamaan sovelluksella jäsenen tiepalvelun (tilatut palvelut ovat maksullisia).
  • Plus-jäsen palvelut sisältyvät jäsenyyteen ehtojen mukaisesti.

• Mobiilisovelluksessa on myös jäsenkorttisi.
  • Sovelluksesta pääsee suoraan Autoliiton ajankohtaisiin uutisiin ja lausuntoihin.
  • Sovelluksessa on yli 40 paikkakunnan kunnalliset invapysäköintipaikat liikuntarajoitteisille autoilijoille

Autoliiton sovellus on ladattavissa sekä App Storesta että Google Play -kaupasta. Löytty, kun alkaa kirjoittaa Autoliitto etsi kenttään. Sovellus toimii Android- ja iOS-ympäristöissä (ei Windows-tukea).

Näin otat sovelluksen käyttöön

• Lataa ja asenna ilmainen Autoliitto sovellus
  • Asennusvaiheessa sovellus pyytää
    • jäsennumeroasi (ei pakollinen, mutta sen avulla Plus-jäsenet saavat palvelut ilmaiseksi jäsenyyden ehtojen mukaisesti)
    • puhelinnumeroasi, jätä ensimmäinen 0 pois suomalaisesta numerosta omaa numeroasi syöttäessä applikaatioon
    • yhteystietojasi
    • rekisterinumerosi (ei pakollinen, mutta nopeuttaa palvelua tiepalvelutapauksissa)
  • Antamalla sovellukselle luvan sijainnin käyttämiseen sovellus paikantaa käyttäjän automaattisesti. Sijainnin jakaminen mahdollistaa sijaintitiedon automaattisen jakamisen Autoliiton palvelukeskukseen avunpyynnöissä (tiepalvelu) sekä navigoinnin invapysäköintipaikkoihin.

Jos tarvitset apua sovelluksen käytössä, olethan yhteydessä:
support (at) autoliitto.freshdesk.com.