Lataa Autoliiton ilmainen sovellus puhelimeesi | Autoliitto

Autoliiton sovelluksella kuka tahansa voi tilata tiepalveluapua helposti nappia painamalla. Sovelluksen kautta avuntarvitsijan paikkatiedot välittyvät Autoliitolle ja näin apu osataan toimittaa nopeammin suoraan oikeaan osoitteeseen.

• Autoliiton Perus-jäsen, pystyt tilaamaan sovelluksella jäsenen tiepalvelun (tilatut palvelut ovat maksullisia).
  • Plus-jäsen palvelut sisältyvät jäsenyyteen ehtojen mukaisesti.

• Mobiilisovelluksessa on myös jäsenkorttisi.
  • Sovelluksesta pääsee suoraan Autoliiton ajankohtaisiin uutisiin ja lausuntoihin.
  • Sovelluksessa on yli 40 paikkakunnan kunnalliset invapysäköintipaikat liikuntarajoitteisille autoilijoille

Autoliiton sovellus on ladattavissa sekä App Storesta että Google Play -kaupasta. Löytty, kun alkaa kirjoittaa Autoliitto etsi kenttään. Sovellus toimii Android- ja iOS-ympäristöissä (ei Windows-tukea).

Näin otat sovelluksen käyttöön

• Lataa ja asenna ilmainen Autoliitto sovellus
  • Asennusvaiheessa sovellus pyytää
    • jäsennumeroasi (ei pakollinen, mutta sen avulla Plus-jäsenet saavat palvelut ilmaiseksi jäsenyyden ehtojen mukaisesti)
    • puhelinnumeroasi, jätä ensimmäinen 0 pois suomalaisesta numerosta omaa numeroasi syöttäessä applikaatioon
    • yhteystietojasi
    • rekisterinumerosi (ei pakollinen, mutta nopeuttaa palvelua tiepalvelutapauksissa)
  • Antamalla sovellukselle luvan sijainnin käyttämiseen sovellus paikantaa käyttäjän automaattisesti. Sijainnin jakaminen mahdollistaa sijaintitiedon automaattisen jakamisen Autoliiton palvelukeskukseen avunpyynnöissä (tiepalvelu) sekä navigoinnin invapysäköintipaikkoihin.

Jos tarvitset apua sovelluksen käytössä, olethan yhteydessä:
support (at) autoliitto.freshdesk.com.