Hinaus, autohinaus, hinauspalvelu, tiepalvelu, akkupalvelu, akku, nurmijärvi, hyvinkää, autoliiton hinauspalvelu

Autoliiton jäsenet saavat tiepalvelusta ja hinauksesta 15 %:n alennuksen. Koskee käteis- ja laskutussuoritusta, kun jäsen maksaa itse.

Nykyaikainen hinauskalustomme sekä ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee teitä Nurmijärveltä ja Hyvinkäältä käsin, kaikissa ongelmatilanteissa tien päällä 24h vuorokaudessa.

Ajoneuvon matka katkeaa yleensä yllättäen ja juuri huonoimpaan aikaan. Olemme varautuneet tällaisiin tilanteisiin, joten hinausautomme saapuvat paikalle lyhyelläkin varoitusajalla ja hinaavat autosi nopeasti sekä turvallisesti korjaamolle ammattitaidolla kaikkina vuorokauden aikoina.

Kirjaudu sivulle jäsentunnuksillasi ja näet sivun alareunasta kuinka saat edun käyttöösi.

Lisätietoja Autoliiton jäsenille

Kirjaudu sisään Liity jäseneksi