Avoimet työpaikat: Osa-aikainen Järjestöassistentti | AutoliittoHarjoittelupaikka

Avoimet työpaikat: Osa-aikainen Järjestöassistentti

Autoliitossa avoinna olevat työpaikat:

Järjestöassistentti Autoliittoon

Haemme osa-aikaista järjestöassistenttia monipuolisiin avustaviin tehtäviin.

Saat tehtävään perehdytyksen.

Työtehtävät
Tehtävänäsi on avustaa Autoliiton järjestöpalveluiden toimintaan liittyvissä monipuolisissa tehtävissä ja erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien toteuttamisessa.

Toimit yhteistyössä Autoliiton järjestöpäällikön ja muun henkilökunnan kanssa, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa
Valtakunnallisten tapahtumien järjestelyissä avustamista, osallistujatietojen käsittelyä ja rekisteröintiä.

• kokous- ja majoitusjärjestelyjä
  • yhteydenpitoa paikallisosastojen ja eri yhteistyötahojen kanssa
  • tiedottamista, nettisivujen päivittämistä
  • sähköpostin- ja puheluiden hallinnointia
  • materiaalien lähettämistä
  • muita toimistotehtäviä

Toivomme sinulta

• Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Positiivista ja oma-aloitteista asennetta
  • Järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta
  • Uusien työtehtävien sujuvaa omaksumista
  • Office-ohjelmien osaamista
  • Hyvää suomen kielen suullista sekä kirjallista taitoa
  • Kykyä sekä tiimi- että itsenäiseen työskentelyyn

Tarjoamme
Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä sekä perehdytyksen ja tuen tehtävään.

Työaika
Tarjoamme 5kk:n määräaikaisen työsuhteen ja työtä tehdään arkisin ma-pe toimistoaikoina kolmena päivänä / 24 tuntia viikossa. Työsuhteen on tarkoitus alkaa 7.1.2020. Työpaikan sijainti: Hämeentie 105 A, 00550 Helsinki.

Kiinnostuitko?
Jos kyllä, haethan tehtävää mahdollisimman pian. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi 30.11.2019 mennessä osoitteeseen: taina.kytaja-roimu@autoliitto.fi.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Taina Kytäjä-Roimu, 09-7258 4423.

• Harjoittelupaikkoja

Matkailun, asiakaspalvelun, digiviestinnän, tai autoalan opiskelijoille läpi vuoden.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lähetä CV, hakemuksesi ja harjoittelujakson pituus sekä ajankohta sähköpostilla: etunimi.sukunimi(at)autoliitto.fi

Kysy lisää puh. 09 7258 4400 / Varpu Nokelainen