AL-autopalvelukeskus, Ruuskanen Yhtiöt Oy on erikoistunut matkanjatkamis- ja hinauspalveluiden tuottamiseen. Kalusto koostuu nykyaikaisista hinausautoista, joten hinaukset onnistuvat aina ahtaista parkkitiloista hankaliin maasto-olosuhteisiin sekä raskaan kaluston vaativiin hinauksiin.

Elovainiontie 7, 33470 Ylöjärvi
p. 0800 911 911
hinaus@ruuskanenyhtiot.fi
Yrityksen verkkosivuille

- AL-asiontipalvelut

- AL-shop

- Kansainväliset ajokortit

- Hinaus- ja Akkupalvelut 24h

- Ilmastointihuolto

- Auto- perävaunu ja trailerivuokraus

Palvelukeskus toimii Kuusakoski Oy:n valtuuttamana romuautojen kelpokerääjänä. Nouto ja kierrätys on maksutonta. Lisäksi omistaja saa ajoneuvosta virallisen romutustodistuksen rekisteristäpoistoa varten.

Täällä liityt vaivattomasti Autoliiton jäseneksi tai korotat jäsenyytesi Plus-jäsenyydeksi ja saat näin käyttöösi henkilökohtaisen matkanjatkamispalvelun ja muut Autoliiton lukemattomat jäsenedut. Muista varmistaa myös samassa taloudessa asuvien perheenjäsentesi perille pääsy Perhe Plus-jäsenyydellä.