Vihdin keskustassa sijaitseva AL-autopalvelukeskus tarjoaa kattavat auton ylläpitoon liittyvät palvelut.

Raasakankuja 7, 03400 Vihti
autohuhtanen@hotmail.com
Yrityksen verkkosivuille

- AL-asiontipalvelut

- AL-shop

- Hinaus- ja akkupalvelut 24h

- Huoltokorjaamo

- Rengaspalvelut

- Autopesu-, puhdistus- ja fiksauspalvelut

- Autovuokraus

- Vahinkopalvelu

Huoltokorjaamo tarjoaa kaikkien automerkkien huollot ja korjaukset ammattaitaidolla, viimeisintä diagnoositekniikkaa ja korjausmenetelmiä hyödyntäen. Palveluihin kuuluu mm. ilmastointihuolto, ohjauskulmiensäätö sekä automaattivaihteiston puhdistus- ja öljynvaihto. Korjaamo tarjoaa myös Pro-Tec puhdistus ja hoitotuotteet.

Palvelukeskus on Kuusakoski Oy:n virallinen romuautojen, akkujen ja renkaiden vastaanottopiste.

Täällä liityt vaivattomasti Autoliiton jäseneksi tai korotat jäsenyytesi Plus-jäsenyydeksi ja saat näin käyttöösi henkilökohtaisen matkanjatkamispalvelun ja muut Autoliiton lukemattomat jäsenedut. Muista varmistaa myös samassa taloudessa asuvien perheenjäsentesi perille pääsy Perhe Plus-jäsenyydellä.