AL-autopalvelukeskus Hinaus & Kuljetus R. Oksman Oy on Hyvinkään, Nurmijärven ja Riihimäen alueilla toimiva matkanjatkamis- ja hinauspalveluihin erikoistunut yritys. Keskuksen palveluina myös pikahuollot, renkaan vaihdot ja pienet korjaustyöt. Autojen noutaminen myös kauempaa onnistuu sopimuksen mukaan. Tervetuloa asioimaan tai soita – apua on saatavilla kellon ympäri. Päivystysnumero: 050 586 0492.

Alhonniituntie 2, 01900 Nurmijärvi

toimisto@hinausoksman.fi
Yrityksen verkkosivuille

- AL-asiontipalvelut
- AL-shop
- Hinaus- ja Akkupalvelu 24h
- Huoltokorjaamo

Täällä liityt vaivattomasti Autoliiton jäseneksi tai korotat jäsenyytesi Plus-jäsenyydeksi ja saat näin käyttöösi henkilökohtaisen matkanjatkamispalvelun ja muut Autoliiton lukemattomat jäsenedut. Muista varmistaa myös samassa taloudessa asuvien perheenjäsentesi perille pääsy Perhe Plus-jäsenyydellä.