AL-autopalvelukeskus, Hinausautokeskus Oy on erikoistunut matkanjatkamis- ja hinauspalveluiden tuottamiseen. Kattavalla kalustolla siirtyy niin henkilöautot kuin raskaammatkin ajoneuvot.

Juhtatie 2, 00750 Helsinki
p. 09 350 8550
asiakaspalvelu@hinausautokeskus.fi

Yrityksen verkkosivuille

Autopalvelukeskus Ala-Tikkurila

- AL-asiontipalvelut

- AL-shop

- Kansainväliset ajokortit

- Hinaus- ja Akkupalvelu 24h

- AVIS autovuokraus

Kalustoon kuuluu myös nykyaikaisin diagnoosilaitten varustettu tiepalveluyksikkö, joka on erikoistunut tien päällä korjaamiseen. Matkasi jatkuu omalla autolla, aina silloin kun se on mahdollista.

Palvelukeskus toimii myös Kuusakoski Oy:n virallisena romuautojen, akkujen ja renkaiden vastaanottopisteenä.

Täällä liityt vaivattomasti Autoliiton jäseneksi tai korotat jäsenyytesi Plus-jäsenyydeksi ja saat näin käyttöösi henkilökohtaisen matkanjatkamispalvelun ja muut Autoliiton lukemattomat jäsenedut. Muista varmistaa myös samassa taloudessa asuvien perheenjäsentesi perille pääsy Perhe Plus-jäsenyydellä.