Autoliitto 100 vuotta

Autoliitto on toiminut suomalaisten autoilijoiden edunvalvojana ja äänitorvena jo vuosisadan. Työssämme nojaamme pitkään perinteeseemme katse suunnattuna tiukasti tulevaisuuteen.

Sadan vuoden merkkipaalua juhlimme meille sopivaan tyyliin: työn merkeissä teidän kanssanne. Olemme koko vuoden tien päällä juhlavuoden kiertueella.

Kun näet keltaisen automme, tule tapaamaan meitä ja allekirjoita samalla juhlavuoden vetoomuksemme. Vetoomus luovutetaan liikenneministerille satavuotissyntymäpäivänämme 19.11.2019.

Allekirjoita vetoomus:

Auto on arkeni mahdollistaja

Auto mahdollistaa, että pystyn hoitamaan kaikki päivän menoni niin arkena kuin vapaa-ajalla. Autoilun tulee mielestäni olla nyt ja tulevaisuudessa mahdollista, hyväksyttävää ja kustannuksiltaan kohtuullista.

Haluan, että
  • minulla on mahdollisuus vapaasti valita itselleni parhaiten soveltuva liikkumismuoto
  • autoilun kustannuksia ei nosteta kohtuuttomasti
  • autoilun sujuvuutta ei heikennetä ja matka-aikoja pidennetä tarkoitushakuisesti
Yhdessä voimme vaikuttaa -
allekirjoita Autoliiton 100-vuotisvetoomus nyt!
Autoliitto 100 vuotta

Kiertueaikataulu

• Matka2019, Helsinki 17.-20.1.
  • MP-messut, Helsinki1.-3.2.
  • Mökki ja Meri / Piha ja Puutarha, Turku29.-31.3.
  • 100v Juhlaliittopäivät, Jyväskylä12.-14.4.
  • Classic Motor Show, Lahti4.-5.5.
  • Suomi Areena, Pori15.-19.7.
  • Kotkan Meripäivät, Kotka26.-28.7.
  • Neste Ralli, Jyväskylä1.-4.8.
  • Auton Päivä, Ideapark, Lempäälä7.9.