Suomeksi på svenska In English Auf Deutsch
Pienennä tekstin kokoa Suurenna tekstin kokoa Tulostettava versio

AL-Sport lisenssit ja kilpailuluvat

AL-Sport kilpailijalisenssi

Autoliitto myöntää kilpailuluvat ja kilpailijalisenssit  Autoslalomin, EcoRunin sekä tasanopeuden  kilpailuihin.

Kaikilla AKK:n myöntämillä ja voimassa olevilla kilpailijalisensseillä on oikeus ottaa myös näiden lajien kilpailuihin osaa.

Henkilö, joka tulee kauden aikana kilpailemaan vain näiden lajien kisoissa voi niin halutessaan hankkia kilpailijalisenssin Autoliitosta (AL-Sport lisenssi), jolloin lisenssitunnus = Autoliiton jäsennumero.

AL-Sport lisenssissä on sama vakuutusturva kuin AKK -peruslisensseissä.

(Jos kilpailija ottaa osaa AKK:n alaisiin lajeihin, niin silloin kilpailijalisenssi tulee hankkia AKK:n lisenssijärjestelmän kautta. Näin hankittu lisenssi on tietysti voimassa myös autoslalomissa, EcoRunissa ja tasanopeusajossa.)

AL-Sport lajien kilpailuihin voi ottaa osaa myös tutustumislisenssillä, jonka hinta vuonna 2016 on 25€ / kerta.  Tämä lisenssi hankitaan kisapaikalla. Tällöin Autoliiton tai AKK:n jäsenyys ei ole välttämätöntä.

AL-Sport lisenssin lunastaminen

AL-Sport lisenssin hinta on 40 € kaudella 2016

Saadaksesi AL-Sport lisenssin voimaan:

1. Sinun tulee tilata lisenssihakemus; täyttää ja allekirjoittaa ko hakemus.

2. Toimitat hakemuksen joko kirjeenä tai sähköpostilla Autoliittoon.

3. Sen jälkeen tulet saamaan 40 €:n laskun.

4. Maksettuasi laskun lisenssi astuu voimaan maksupäivää seuraavana arkipäivänä. Ja lisenssi on voimassa vuoden 2016 loppuun.

Lisenssilomakkeita voit pyytää: taina.kytaja-roimu(at)autoliitto.fi

AL-Sport lisenssin lunastaneille toimitetaan lisenssikortti postitse.

HUOM!

AL-Sport lisenssi on voimassa Suomessa ja kolmessa lajissa.

Lisätietoja:

Taina Kytäjä-Roimu / etunimi.sukunimi(at)autoliitto.fi puh. 09-725 84 400/ vaihde

AL-Sport kilpailijalisenssin tilauskaavake

Tilaan AL-Sport kilpailijalisenssihakemuksen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

AL-Sport lajeihin

Kilpailulupahakemus kausi 2016:

Kilpailulupahakemus tulee täyttää ja toimittaa AL-Sport toimikunnalle Cup ja Trophy kilpailuista. Näistä kisoista peritään kilpailulupamaksut.

AutoSlalom 50 €

EcoRun 50 €

Tasanopeusajo 50 €

Kilpailulupahakemus tulee olla AL-Sport toimikunnalla asianmukaisesti täytettynä kuusi (6) viikkoa ennen kilpailua.

Vuoden 2017 kilpailupäivämäärät tulee ilmoittaa heinäkuun 2016 loppuun mennessä päällekkäisten kilpailuajankohtien välttämiseksi. Tämän jälkeen tulleet kilpailupäivämäärät on hyväksytettävä lajiryhmien päälliköillä.

Harjoituskilpailuista on myös hyvä toimittaa kilpailulupahakemus AL-Sport toimikunnalle. Kilpailulupamaksua ei peritä.

Lisätietoja:

Tuntematon tiedostomuotoKilpailulupahakemus 2016 (170 kB)
Kilpailulupahakemus 2016